Erältä, eräistä

Yhtä aikaa ajaton ja kantaa ottava, tunnelmallisista luontokuvista ja lastumaisista tarinoista yhdeksi pitkäksi kertomukseksi nivoutuva teos on tuore tuulahdus suomalaisessa eräkirjallisuudessa.

Lue lisää ja tilaa kirja »

Artikkelit

Vuodesta 2016 muut kanssamieliset ovat päässeet lukemaan erätarinoitani arvostetusta Latu&Polku-lehdestä. Osa julkaisuista on myös vapaasti luettavissa heidän verkkolehdestään.

www.latujapolku.fi

Retkipaikka

Minulla oli ilo ja kunnia olla yksi niistä 22 kirjoittajasta, joiden kynistä syntyi Retkipaikka – Seikkailuja Suomen luonnossa -teos (Karttakeskus, 2015). Löydät minut myös Metsien kätkemä -tv-sarjan 1. kauden 1. jaksosta, jossa retkeilemme Bengtskärin majakalla.

Ministeriöt

Reissaa fiksusti -artikkelisarjan ja reissuvideoiden käsikirjoittaminen: Ulkoministeriö, 2016.

#Lomahaaste-kampanja: Työ- ja elinkeinonministeriö, 2017.

Matkailun kehittäminen

Olen työskennellyt viime vuodet tiiviisti kotimaanmatkailun kehittämisen parissa julkaisten sisältöjä, kouluttaen, suunnitellen ja sparraten. Valikoituja asiakkuuksia: XAMK/Digiloikka, VisitFinland, Metsähallitus, eri kaupunkien MEKit, Luontoliitto ja Karttakeskus.

Vieraskynä

Kiitos Ossi, kun pyysit minua kirjoittamaan kappaleen päin honkaa menneestä Nepalin vaelluksestani. Oli ilo ja kunnia päästä edustamaan Kevytretkeilijän opas -teoksesi (SKS, 2020) sivuille, joka on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Onnea!

Case Ylitornion kunta

Aavasaksan kohteiden tutuksi tekeminen

Aavasaksan Yöttömän yön melontareitti »

Aavasaksan Kruununkierros »

Aavasaksa – Aurinkovaarojen Jotos »

Aavasaksan kohteista julkaistiin pitkä juttu Latu&Polku-lehden numerossa 3/2020.

Aavasaksalle

Haluatko nähdä lisää referenssejä?

Kyllä!