MISSIOMME

Nuotion tuoksu ja napsunta. Kytevän hiilloksen hyvä, syvä huokaisu. Taustalla talviset tunturit, joiden muodot ovat kuin riekon selän kaunis kaari, tai joki, jonka vireissä, välkkeissä ja läikähdyksissä elää niin monen kalaan menneen tarina.

Luomme visuaalisesti vahvoja sekä luovia ja hakukoneista löydettäviä tunteikkaita sisältöjä; kuvitettuja tarinoita, jotka vievät kuluttajan keskelle tummaa korpea tai raikkaisiin tunturituuliin, virtaavan veden äärelle ja hetkeen, jossa voi rauhoittua arjen hälinästä.

WILDER MIND MEDIA:n ydinosaamista on kotimaanmatkailun ja kalastusmatkailun kehittäminen, näyttävät kuvatuotannot sekä mieleenpainuva tarinankerronta, jonka avulla pyrimme vahvistamaan ihmisten luontosuhdettä sekä luonnon monimuotoisuuden arvottamista. Koulutamme, sparraamme ja luomme tehokkaita ja toimivia sisältökonsepteja yhdessä erilaisten tahojen, organisaatioiden ja yritysten kanssa.

Ota yhteyttä:
Marinella Himari, CEO & Creative
marinella@wildermind.fi

Asiakkuuksia

SUOMEN LATU / XAMK-DIGILOIKKA / UPM / METSÄHALLITUS / VISIT FINLAND / FINNAIR / SUOMEN KIRJALLISUUDEN SEURA / SEKSPO / ULKOMINISTERIÖ / TYÖ- JA ELINKEINOMINISTERIÖ / YLITORNION KUNTA / DOCVENTURES / MADVENTURES / FJÄLLRÄVEN / MARTTIINI / SASTA CLOTHING / KUPILKA / RIIHIMÄEN ERÄMESSUT / KARTTAKESKUS / KUUSAMON JUUSTO / SIGMA LENSES — SINÄ?

PERUSTAJASTA

Marinella "Monni" Himari

Marinella Himari on ammatiltaan sisältöstrategi ja SEO-konsultti, luontokuvaaja ja retkeilytoimittaja. WILDER MIND MEDIA tuottaa ja toteuttaa vihreitä arvoja ja kotimaanmatkailua edistäviä sisältöjä sekä positiivista muutosviestintää visuaalisesti vahvojen ja hakukoneista löydettävien sisältöjen kautta. Himarin kanavat tavoittavat +95 000 retkeilystä, vaelluksesta, kalastuksesta ja luontoelämyksistä kiinnostunutta silmäparia.

WILDER MIND MEDIA:n takaa löytyy pieni mutta tehokas joukkue, joka taipuu moneen: tuotekuviin, videotuotantoihin, sosiaalisen median kampanjoihin ja niiden suunnitteluun sekä suurempien, kotimaanmatkailua edistävien hankkeiden toteuttamiseen.